gyakori kérdések

Ezen az oldalon összegyűjtöttük a leggyakrabban felmerülő kérdéseket és az azokra adott válaszainkat:

Van raktáron azonnal átvehető harmonikafaluk?

Nincs. Semmilyen előre gyártott, standard méretű harmonikafalat nem forgalmazunk. Kizárólag egyedi méretre gyártott, térelválasztó vagy hangszigetelő, nagyobb méretű harmonikafalak országos beépítésével foglalkozunk, legyen az akár 15 méter széles vagy 3,7 méter magas.

Szükséges-e helyszíni felmérés az ajánlatadáshoz?

Nem feltétlenül szükséges, a megnövekedett napi érdeklődés miatt erre nincs is minden esetben kapacitásunk. Amennyiben Önnek konkrét elképzelései vannak a beépítendő harmonikafalról, úgy kérjük, a méretekkel együtt írja meg vagy rajzolja le nekünk. Ha valamit nem értünk, vagy nem egyértelmű, ajánlatadás előtt megkeressük Önt. A feladat leegyszerűsítésére és felgyorsítására a legoptimálisabb megoldás a honlapunkon megtalálható ajánlatkérés menüpont kitöltése.

Mennyi idő alatt kapok árajánlatot?

Az ajánlatkérés beérkezésétől (és az abban szereplő műszaki tartalom tisztázásától) számított 2 munkanapon belül írásban küldjük részletezett árajánlatunkat.

Mennyi idő alatt készül el egy harmonikafal?

Kiviteltől függően 4-6 naptári hét átfutással kell számolni. Mivel a helyszíni felmérés, színválasztás, illetve a vállalkozási szerződés megkötésének a folyamata eddigi gyakorlatunk szerint minimum 1 hét, ezért a megrendeléstől számítva 5-7 hét teljes átfutással célszerű kalkulálni.

Milyen nagyságrendi nettó m2 árral kell számolnom harmonikafal esetén?

Talán ez a legnehezebben megválaszolható kérdés. Általánosságban elmondható, hogy minél nagyobb egy harmonikafal felülete, annál kedvezőbb annak m2 ára. Befolyásolja a mennyiség, felület, kivitel, magasság, fal hanggátlása, beépítés helye (város), beépítés igényelt napszaka (éjszaka, esetleg hétvége), Megrendelő szerződéses feltételei (visszatartások, megrendelői szolgáltatások, 30 naptári napon túli fizetési igény), Ft/€uro aktuális árfolyama.

Tájékoztató m2 árak 390 Ft/€ árfolyam esetén – minden fal egyedi méretben és gyártásban készül, átvétel budapesti raktárunkban:

Térelválasztó harmonikafal (Parthos Mono): 105 000 Ft
Hangszigetelő harmonikafal (Parthos Progress): 124 000 Ft
Emelt hanggátlású harmonikafal (Parthos Phonic): 148 000 Ft

Amennyiben a helyszínre szállítást és beépítést is cégünktől igénylik, úgy annak költsége az anyagár ~ 10 %-a, plusz vidéki kiszállás.

Fentiek átlagos, ÁFA nélküli, tájékoztató anyag+díj becsült költségek, a tényleges ajánlatban azonban akár plusz mínusz 20 – 25 % árkülönbség is lehet kiviteltől, mennyiségtől függően!

Javasoljuk, hogy minden esetben kérje egyedi árajánlatainkat!

KÉRJEN TŐLÜNK ÁRAJÁNLATOT

Kérjük küldjön adatszolgáltatást a beépítendő harmonikafalakról, mi a lehető leghamarabb küldjük részletezett árajánlatunkat! Jelentősen megkönnyíti és felgyorsítja az ajánlatadást, ha - akár kézzel készült - alaprajzot, nézetrajzot és műszaki leírást is mellékel ajánlatkérése mellé.